O nama - Fenix

Tadije Sondermajera 5, Wellport           065 60 55 865               Radni dan: 8-20h | subota: 8-16hFenix physiotherapy - Facebook icon    Fenix physiotherapy - Instagram icon

Tadije Sondermajera 5, Wellport
065 60 55 865
Radni dan: 8-20h | subota: 8-16h

Fenix physiotherapy - Facebook iconFenix physiotherapy - Instagram icon

O NAMA

Fenix Centar smešten je u prijatnom ambijentu u Wellport-u, na Novom Beogradu. Cilj nam je da vam pomognemo na najbrži i najkvalitetniji način. Vođeni smo strašću u poslu i inspirisani željom da postignuti rezultati budu dugotrajni. Zato se u radu oslanjamo na individualni pristup i potpuno smo posvećeni klijentima. Primenjujemo najmoderniju aparaturu u kombinaciji sa najsavremenijim manuelnim metodama iz oblasti mobilizacije, kiropraktike, osteopatije i masaže.

Fenix je osnovan sa idejom da se koncept fizikalne medicine i rehabilitacije, odnosno psihofizički oporavak, približi svima. Dakle, osim za profesionalne sportiste, tu smo i za sve one koji žele da imaju više energije i osećaju se bolje i vitalnije. Osnivač i vlasnik Centra je Vuk Pantović iza koga je preko deset godina iskustva u oblasti fizikalne medicine i rehabilitacije. Fizioterapeut je plivačke i džudo reprezentacije Srbije, član medicinskog tima Olimpijskog komiteta Srbije i fizioterapeut plivačke ekipe Iron Team, učesnika prestižne Međunarodne plivačke lige (ISL).

Zakažite svoj termin i učinite nešto dobro za sebe. Čekamo vas!

THE TIME

IS NOW!

RISE UP!

Adresa

Tadije Sondermajera 5, Wellport

}

Radno vreme

radni dan: 8 – 20h
subota: 8 – 16h

Telefon

065 60 55 865

Fenix Centar

Pivljanina Baja 19